swea bangkok

Program för augusti och september 2019

28/8 – Kaffemorgon

Vi hälsar alla nya och gamla sweor tillbaka efter en härlig sommarledighet. Vi träffas på D´ark på Soi 16 och här får du chansen att höra lite mer om vad vi har tänkts oss ska hända under hösten.
Tid: 10.00
Plats: Vi träffas på D´ark Lab, 199/9 Sukhumvit Soi 16

3/9 – Yoga med lunch

Följ med oss till Yoga Cafe´& Studio för en timmes yoga med den duktiga yoga instruktören Thea. Efter yogan finns möjlighet att duscha och därefter anordnar Thea en hälsosam lunch till oss.

Tid : 10.30
Adress: 33 Lasalle Rd, Khwaeng Bang Na ( detta ligger ganska nära där Anna-Karin bor) Vi har två bilar med 15 platser som kan köra ut till Bang Na. Om vi blir fler och inte fler bilar kan anordnas, får några av oss ta taxi. Man kan också ta BTS till Bang Na och därefter taxi.
Begränsat antal platser 25 personer.
Pris: Självkostnadspris för lunchen ( Thea bjuder på en timmes yoga). Om man väljer att inte äta lunch då kostar yoga klassen 250 THB.
Sista anmälningsdag är den den 28/8 till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

7/9 – Seafood party i samarbete med restaurang Cajutan

Cajutan dukar upp en härlig svensk skaldjursbuffe´med bl a kräftor och ishavsräkor.
Tid: 19.00
Adress: Restaurang Cajutan , 21/1 Sukhumvit Soi 18.
Pris: Sweor och medföljande partner betalar 1595 THB/person (ordinarie pris är 1795 THB/person).
Sista anmälningsdag är den 26 augusti till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com Observera att anmälan är bindande vilket innebär att om man avbokar sig efter den 26 augusti eller av någon annan anledning inte dyker upp den 7 september får man betala hela summan.

12/9 –Poolparty med karibiskt tema

Förra årets succe´gör vi nu om men denna gång med karibiskt tema. Släng på dig kaftanen( från förra året) eller något annat som får dig att känna Karibiens rytm och känsla. Det blir färgglada drinkar, goda smårätter och härlig musik!
Tid: 18.30
Adress: Shiva Towers, 20 Suhumvit Soi 15 ( vid poolområdet).
Pris: 700 THB ( drinkar, enklare förtäring)
Sista anmälningsdag är den 6/9 till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

16/9–Besök på Benjarong Porcelain Village

Följ med oss på en utflykt och titta på traditionellt thailändskt hantverk i Don Kai Dee Benjarong Village. Byn där man tillverkar det traditionella vackra Benjarong porslinet. Här ges tillfälle att se produktionen och även handla i de små porslinsbutikerna.

Tid: Vi samlas utanför Terminal 21( gatuplan, entren närmast Sukhumvit Soi 19) kl 8.30 för gemensam avfärd till byn. Vi har för närvarande 2 bilar som kan ta upp till 12 personer. Om det är någon som kan använda sin bil och vill följa med vore vi mycket tacksamma för det.

Sista anmälningsdag är den 13/9 till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

25/9 – Kaffe morgon med Gunilla Kolmodin

Gunilla Kolmodin kommer och berättar om sina erfarenheter efter nästan 25 år på den thailändska landsbygden. Hur arbetet som engelska lärare introducerande henne till det thailändska samhället och vilken betydelse andetron har i Thailand. Vi ser ju de här andehusen(spirithouses) överallt i Thaiand och i Bangkok, men vad betyder de? Gunilla ger oss svaren.
Adress: Hemma hos Eva Steinbach på 89 Bangkapi Mansion, Sukhumvit Soi 12, Apt 14B.
Pris: 100 THB Självkostnadspris inkl kaffe och kaka
Sista anmälningsdag är den 23/9 till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

, , ,