swea bangkok

Program för december 2019 och januari 2020

Sista programmet för 2019 är här och Programgruppen vill passa på att tacka för året som gått. Vi ser fram emot att träffa er på nya aktiviteter nästa år!

December

4/12 – National Museum visar Terrakottaarmén från Xian

Delar av den spännande utställningen om Terrakottaarmén från Xian har kommit till National Museum här i Bangkok. Utställningen visar bland annat 133 reliker av soldater samt 4 soldater i naturlig storlek. Dessutom visas många andra konsthantverk från Qin-dynastin (221-206 f.Kr). Utställningen pågår nu och fram till mitten av december. Efter utställningen äter vi som vill lunch.

Tid och plats: Onsdag 4 december. Vi träffas på MRT-stationen Asok kl 10.30 (utanför pizzastället Pala) för gemensam avfärd med MRT till Sanam Chai Station. Sedan tar vi en promenad på ca 20 min till muséet.
Pris: 200 THB, vi köper biljetterna där.
Sista anmälningsdag är söndag 1 december till: sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

10/12 – Julfika

Vi träffas hemma hos Eva Steinbach och önskar varandra God Jul med några av julens delikatesser, som glögg, julsmörgås, lussekatter, pepparkakor, skumtomtar och julgodis!

Tid: Tisdag 10 december kl 10.00
Pris: 300 THB – självkostnadspris för kaffe, te, glögg och tillbehör.
Plats: Hemma hos Eva Steinbach, 89 Bangkapi Mansion, Sukhumvit Soi 12, apt. 14 B.
Sista anmälningsdag är lördag 7 december till: sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

12/12 – Gosskören uppträder på About Eatery

Förra årets succé, Gosskören från Göteborg, är tillbaka och kommer att köra sin show på About Eatery. Gosskören är en showgrupp som framför pop och rock´n´roll-låtar i acapellasättning varvat med mindre utläggningar om livets förgänglighet, etnisk enfald och de höjda råvarupriserna.

Tid: Torsdag 12 december. Showen startar kl 19.30
Pris: 1 550 THB inklusive en 3-rättersmeny.
Plats: Restaurang About Eatery, Ocean Tower 2, Sukhumvit Soi 3, Asoke
Anmälan: Bokning av bord direkt till About Eatery.
Telefon: 092-9072191 eller mail: info(Replace this parenthesis with the @ sign)abouteatery.com

14/12 – Jullunch i samarrangemang med Handelskammaren

Handelskammarens fantastiska jullunch kommer att äga rum på Rembrandt Hotel & Suites. Här finns något för alla: glögg, svensk julmat, ett Luciatåg, en jultomte för barnen och lotteri med fina priser.
Tid: Lördag 14 december, kl 11.00 -15.00
Pris: 1 250 THB per person för SWEA-medlemmar.
Plats: Rembrandt Hotel & Suites, 19 Sukhumvit Soi 18.
Anmälan: https://swecham.com/event/tscc-christmas-lunch-2019/

Januari

16/1 – Besök hos Sweorna i Bangsaen

Vi tar en heldag och åker och hälsar på våra Sweor i den mysiga småstaden Bangsaen, ca en timmes bilfärd från Bangkok. De kommer att bjuda oss på kaffe och berätta om anläggningen Scandinavian Village, vad de gör och om samarbetet de har med det stora universitetet i närheten. Vi äter en gemensam lunch och avslutar sedan vårt besök med en rundvandring då vi får se deras vackra strandpromenad.

Tid: Torsdag 16 januari kl 08.00 – 15.30
Pris: Beroende på hur många vi blir och hur många bilar vi har, kan det eventuellt bli en kostnad för transporten, men det återkommer vi med när vi vet hur många vi blir. Lunchen betalar vi förstås var och en för sig.
Plats: Scandinavian Village, Bangsaen
Anmälan: Sista anmälningsdag är söndag 12 januari till: sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

23/1 – SWEA Årsmöte

Swea Årsmöte kommer att äga rum torsdag 23 januari kl 18.00. Lägg in detta i era kalendrar redan nu. Vi återkommer med var det kommer att äga rum och ett mer detaljerat program senare.

Välkomna!

SWEA Programgrupp

, , ,