swea bangkok

Program för januari och februari 2019

31/1 – After Work på Akyra Roof Top Bar

Vi kör igång vårens aktiviteter med en After Work på Akyra Roof Top Bar. Vi kommer att vara där från kl 17.00. Happy Hour varar fram till kl 19.00. Om man vill kan man även äta en bit mat där.
Adress: Akyra TAS, 7 Sukhumvit 20. Sista anmälningsdag är den 29/1 till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

https://www.theakyra.com/bangkok/sukhumvit/

5/2 – Kaffemorgon på Chan & Yupa Tearoom

Gamla och nya Sweor träffas på den mysiga lilla tesalongen Chan & Yupa tisdagen den 5 februari kl 10.00.
Adress: 12 Sukhumvit Soi 10. Sista anmälningsdag är den 3/2 till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

11/2 – Besök på den japanska Yunomori Onsen & Spa

Följ med oss på ett spännande besök på ett japanskt onsen. Där kan man bada i vatten som kommer direkt från de heta källorna från Wat Wangkani. De olika poolerna har olika temperaturer från ca 38 grader C till 44 grader C. Dessutom finns det en kall pool och en ångbastu.

Vi får en kort presentation av vad ett japanskt onsen är och varför badet är en viktig ritual i den japanska kulturen. De har också fantastiska spa behandlingar men vill man ha en massage efter får man beställa det själv. Det finns en restaurang här för de som vill äta tillsammans efter badet.

Vi träffas kl 10.00 i foajén till onsen.

Adress: A-Square 120/5 Sukhumvit Soi 26
Pris : 450 THB plus vat 7%. Sista anmälningsdag är den 8 februari till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Skriv gärna om du tänker äta lunch med oss så att vi kan boka bord där.

bangkok

20/2 – Lunch på Veganerie

Vi äter lunch tillsammans på den veganska restaurangen Veganerie. Maten är både god och hälsosam. De har många olika typer av mat som både är lokalt producerat men även importerat. Vi träffas kl 12.00.

Adress: Sukhumvit 24, bakom Benjasiri Park, BTS station PhromPhong. Sista anmälningsdag är den 18/2 till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

https://www.veganerie.co.th/

26/2 – Fotoutställning med lunch på River City

Kom med och titta på den spännande fotoutställningen från Chinatown. Det är den brittiske fotografen Yvan Cohen som med sina spännande foton visar Chinatown från sitt perspektiv.
Efter äter vi lunch tillsammans på Viva Aviv.

Vi träffas på BTS stationen Asok kl 10.00 ( ingången) för gemensam avfärd med BTS till Taksin stationen (utgång 1,2 till Sathorn Pier) och därefter gratis shuttleboat till River City.
Sista anmälningsdag är den 22/2 till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

VÄLKOMNA!

 

, , ,