swea bangkok

Brev från ordförande 2020

Hej!

Jag heter Eva Steinbach och är ny stolt ordförande för SWEA Bangkok sedan 2020. Jag har bott utomlands de senaste 20 åren, i olika länder och världsdelar. Jag älskar SWEA dels för att få gemenskapen med andra svenska kvinnor när man kommer till ett nytt land och dels för att man genom SWEA lär man känna sitt nya hemland snabbare. Genom andra Sweor får man tips och information om allt.

Jag började mitt SWEA engagemang hos SWEA Beijing 1999. Vi bodde sedan i ett antal länder där SWEA inte fanns men när vi sedan flyttade till Moskva mellan 2007 – 2011 blev det SWEA igen. Där jag satt i styrelsen, arbetade med programmen och var en av två redaktörer för vår SWEA-tidning. En fantastiskt härlig och rolig tid! Flyttade därefter till Saigon där inte SWEA fanns men nu bor vi i ett SWEA-land igen. Jag är 58 år, har arbetat med kommunikation och PR dels i Sverige men även i en del länder vi har bott i, gift med Micke som arbetar på Ericsson och har tre fantastiska söner som numera alla bor i Europa. Jag gillar att hålla igång genom olika typer av träning. Har bl a arbetet som spinning instruktör under många år. Thailand har introducerat mig till Muay Thai dvs thaiboxning som jag älskar.

Jag ser såå fram emot att få leda styrelsearbetet i Bangkok med ett härligt gäng tjejer och jag hoppas att vi ska få ett fantastiskt år tillsammans.

Foto: Thomas Engström

, , ,