swea bangkok

Program för november

Hej!

Veckorna springer fram och det är redan dags att boka in november månads aktiviteter i din kalender!

Onsdag 4 november – Föreläsning om plastföroreningar av UN:s representant Maggie Lee

Hur ska vi reducera användningen av plast i samhället? Det handlar om så mycket mer än att sluta använda sugrör av plast. Vi måste hitta en lämplig väg tillsammans med politiker och företag. Hur kan vi som individer bidra?
Maggie Lee arbetar för UN och fokuserar på att hitta hållbara lösningar för att minska plastföroreningar i just Asien. Hon har tidigare även arbetat för WWF.

Tid och plats: Onsdag 4 november kl 18.30-21.00 hemma hos Eva Steinbach som bor på 89 Bangkapi Mansion, Apt 14B, Sukhumvit soi 12.

Pris: 400 THB för enklare förtäring och ett glas vin. Önskas mer vin kommer det att säljas till självkostnadspris.

Anmälan: Sista dag för anmälan är fredagen den 30 oktober till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com
OBS! Anmälan är bindande.

Tisdag 10 november – Besök på julshopen i Nonthaburi

Ja, det är sant! Julen närmar sig och vad passar väl bättre än att åka till denna välfyllda butik för att trigga igång julkänslorna.

Efter besöket äter vi lunch, som vi betalar var och en för sig.

Tid och plats: Tisdag 10 november. Vi samlas utanför Terminal 21 kl 9.30 för gemensam avfärd till julshopen. För närvarande finns det en bil till förfogande med plats för sju personer. Blir vi fler tar vi gärna emot erbjudande om skjuts. Hör av dig till programgruppen om du har bil att tillgå. Annars ordnar vi med transport och då delar vi naturligtvis på den kostnaden.

Anmälan: Sista dag för anmälan är torsdagen den 5 november till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Torsdag 12 november – Ambassadören Jon Åström-Gröndal besöker SWEA

Vi träffar Jon, vår nye ambassadör här i Bangkok, som kommer att berätta om sig själv och sitt spännande arbete. Vilka frågor kommer han att fokusera på i Sveriges samarbete med Thailand?

Pris: 400 THB för enklare förtäring och ett glas vin. Önskas mer vin kommer det att säljas till självkostnadspris.

Tid och plats: Torsdag 12 november kl 18.00 hemma hos Eva Steinbach på 89 Bangkapi Mansion, Apt 14 B, Sukhumvit Soi 12.

Anmälan: Sista dag för anmälan är fredagen den 6 november till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com


Måndag 16 november – Coffee morning på Bartels

Har du smakat surdegsbröd från det danska mikrobageriet Bartels? Nu har de öppnat ett bageri/café/juicery där de serverar fantastiskt gott surdegsbröd. Här finns även gott kaffe, smoothies och juicer.

Tid och plats: Måndag 16 november kl 10.00.
Bartels Café hittar du på 760/1 Sukhumvit (bredvid den Filippinska ambassaden)

Anmälan: Sista dag för anmälan är lördagen den 14 november till
sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com


Onsdag 25 november – Cykeltur på Bang Krachao

Häng med på en härlig och spännande cykeltur till Bangkoks gröna lunga. När man kommer dit tror man att man är långt ute på landsbygden när man i själva verket befinner sig ett stenkast från den sjudande storstaden. Vi cyklar i en idyll av hus, parker och djungel och tar oss fram på stigar, spångar och små vägar.

Tid och plats: Onsdag 25 november. Vi träffas vid Khlong Toei Pier kl 9.30 och åker gemensamt båt över till Bang Krachao. När vi kommer över hyr vi cyklar och gör oss redo för en kul cykeltur tillsammans.
Vi äter lunch på vägen någonstans där det ser mysigt ut.

Anmälan: Sista dag för anmälan är fredagen den 20 november till
sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Välkommen!

Varma hälsningar
Programgruppen

, ,