swea bangkok

Detta händer i mars!

AKTIVITETER MARS 2022

Torsdag 3 mars – svenska sambandspolisens arbete i Thailand

På svenska ambassaden jobbar en nordisk sambandspolis i Bangkok sedan 3,5 år. Arbetet som polis här innebär till stor del att utreda brott som svenskar begår i regionen, gripa och arrestera nordiska brottslingar tillsammans med den lokala polisen och se till att de återförs till sina respektive hemländer för rättegång. Han kommer att berätta mer om det spännande arbetet han genomför främst i Thailand, men även regionalt. Denna kväll kommer vi äta en sallad och det kommer även att serveras något sött.

Tid och plats: Torsdagen den 3 mars kl 18.00 hemma hos Katarina Svensson som bor på 45 Soi Suk Chai, Sukhumvit 42 Road (BTS Ekamai). Platsen kan komma att ändras till svenska ambassaden, förutsatt att deras restriktioner ändras.

Pris: 400 THB som betalas kontant på plats. Ta med jämna pengar. Vi kommer att sälja vin till självkostnadspris.

Anmälan: Anmäl dig senast söndagen den 27 februari, genom att skicka ett mail till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com. OBS! Begränsat antal platser.

——————————————————————————————————————————————

Måndag 7 mars – morgonpromenad

Ta på dig ett par sköna skor och börja dagen med en härlig promenad. Vi tänkte testa att ha detta som en stående punkt på agendan för varje vecka, dvs varje måndag kl 8.30. Hoppas ni vill vara med och starta veckan tillsammans med oss!

Tid och plats: Måndagen den 7 mars kl 8.30. Vi möts vid huvudientrén (utmed Ratchadapisek road, närmast Sukhumvit) till Benjakitti park.

Anmälan: Anmäld dig gärna senast dagen innan genom att skicka ett mail till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

——————————————————————————————————————————————

Söndag 13 mars – vandring i Ka Ang

Denna aktivitet har efterfrågats från flera håll så nu hoppas vi att många av oss kan följa med!

Vi kommer att bege oss till Ka Ang, Nakhon Nayok för gemensam vandring. Det tar ca 2 timmar att köra dit och själva vandringen är svår att uppskatta tidsmässigt då det givetvis beror på hur snabba ben vi har. Räkna med en heldagsutflykt.

Att tänka på: bekväma skor (gärna hiking boots om du har), oömma kläder (efter väder), keps, vattenflaska, solkräm. Packa gärna ner lite snack i ryggsäcken så att du kan få lite extra energi när det behövs. Det finns möjlighet till enklare lunch i området. Ta med kontanter för inköp av lunch.

Tid och plats: Söndagen den 13 mars kl 8.00. Vi återkommer om mötesplats några dagar innan denna aktivitet. Vandringen kommer att ske i detta området: https://goo.gl/maps/cqgEddfd6tPFR9ow9

Anmälan: Anmäl dig senast tisdagen den 8 mars genom att skicka ett mail till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Hör av dig till programgruppen om du har bil att tillgå. Annars ordnar vi med transport och då delar vi naturligtvis på den kostnaden.

——————————————————————————————————————————————

Torsdag 17 mars– kaffemorgon i Sathorn

På Rocket Coffeebar kan du välja och vraka mellan en rad olika sorters kaffe, te, smoothies, juicer och bowls. Kom hungrig och lämna mätt och glad, redo för dagen!

Tid och plats: Torsdagen den 17 mars kl 9.00 på Rocket Coffeebar. Adress: 149 Sathon Soi 12 Alley, Silom, Bang Rak. https://goo.gl/maps/9xyc4MXiyMSAS4xRA

Anmälan: Anmäl dig senast onsdagen den 16 mars genom att skicka ett mail till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

——————————————————————————————————————————————

Fredag 25 mars – AW på Hyatt Regency

Ett gäng Sweor, goda drinkar och härlig utsikt! Välkommen att fira in helgen tillsammans! Ju fler vi blir, desto roligare, så bjud mer än gärna med respektive.

Tid och plats: Fredagen den 25 mars kl 18.00 på Hyatt Regency. Adress: 1 Sukhumvit Soi 13 Rd, Khlong Toei Nuea, Khet Watthana. https://goo.gl/maps/DrVqKj6t6Asobwm8A

Anmälan: Anmäl dig senast onsdagen den 23 mars genom att skicka ett mail till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

——————————————————————————————————————————————


Tisdag 29 mars  – sunset yoga med Hanna

Avsluta dagen med yoga tillsammans med vår alldeles egna Hanna Tjernberg. Passet kommer att fungera både för dig som är ny i yogans värld och för dig som har mer erfarenhet. Ta på dig bekväma kläder och ta med en yogamatta samt vattenflaska. Hanna har bott i Bangkok sedan 2012 men har sina rötter i Göteborg där hon under många år ägnade sig åt konståkning. När hon la skridskorna på hyllan började hon istället med yoga och har sedan dess hunnit testa på flera olika typer av yoga på olika håll i världen. Idag jobbar Hanna på en internationell skola där hon bl.a undervisar i yoga för elever såväl som lärare och föräldrar. Hon blev färdig yogalärare 2020. “It´s my life´s passion to give yoga tools to everyone to be able to handle your life challenges with another perspective and I will continue to practice and learn as long as I possibly can. Love and light, Hanna”

Pris: 100 THB som betalas kontant på plats.

Tid och plats: Tisdagen den 29 mars kl 17.30. Vår förhoppning är att vi ska vara på en rooftop/uteplats hos en av våra medlemmars condo. Alternativ två kommer att vara en park. Vi återkommer kring plats längre fram. Vi behöver vara minst 5 personer för att genomföra denna aktivitet.

Anmälan: Anmäl dig senast söndagen den 27 mars genom att skicka ett mail till sweaprogrambangkok(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

, ,