swea bangkok

Hej alla Sweor!

Vad sommaren har gått fort! Jag hoppas ni alla har haft härliga dagar vart ni än har befunnit er. Jag har haft en underbar sommar hemma i Sverige. Väldigt intensivt med bl a bröllop för äldste sonen i Rättvik, ta hand om åldriga föräldrar och svärmor och spenderat mycket tid med våra grabbar och svärdotter Anna. Såå mysigt!

Vi är fortfarande i Sverige men planerar att komma tillbaka via “sandbox”och Phuket i början av september. Tack till Louise och Emma H för att ni delade med er av era erfarenheter av “sandbox-alternativet” på vår egen FB sida. Väldigt bra info för oss som ska köra på det.

Det är väldigt tråkigt att Covid 19 utvecklingen inte blir bättre i Thailand och det känns trist att vi inte ska få träffas fysiskt, i alla fall den kommande tiden. Vi hoppas ju alla på att det ska vända igen men jag tvivlar på att det kommer att hända inom den närmsta månaden. Vi sätter igång med våra Zoom aktiviteter igen men vi skulle bli väldigt tacksamma om vi får lite input och inspiration från alla er. Har ni någon idé på vad man kan hitta på via Zoom, en kul föreläsare, en workshop eller någon typ av träning? Hör av er till Emma Hemström som är ansvarig för programgruppen. Emmas emailadress är emmah_84(Replace this parenthesis with the @ sign)hotmail.com. Glöm inte bort att gå in på SWEA Internationals hemsida www.sweaarkiv.org och se vilka webbinarier som står i programmet för augusti och september. Vi kommer bl a att få träffa SWEA´s stipendiater, författaren Håkan Nesser och influencern Michaela Forni. Om du lyssnar på dem i efterhand behöver du ett lösenord och det är som tidigare, tillsammans.

Om du vill arbeta mer globalt med SWEA kan man nu gå in och ansöka om att bli SWEA Internationals nya ordförande eller vice ordförande. Ansökan med CV och ett rekommendationsbrev ska skickas till office(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaarkiv.org" target="_blank" rel="noopener">office(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaarkiv.org senast den 15 september för ordförande och den 7 november om du vill ansöka till vice ordförande.

Jag ser fram emot en spännande och intressant höst med alla er härliga Sweor! Förhoppningsvis får vi snart träffas på riktigt men innan reglerna ändras får vi stå ut med att träffas på Zoom.

Nu hoppas jag att vi ses på höstens första kaffeträff den 2 september!

Varma hälsningar

Eva
Ordf.SWEA Bangkok

, ,