swea bangkok

Hej alla Sweor

Nu är jag tillbaka i Bangkok efter en härlig sommar med familjen på Sturkö. Vi har också kört mycket bil under sommaren och jag måste säga att Sverige verkligen är fantastiskt.

Att få uppleva ett magiskt bröllop i Rättvik, härliga restaurangbesök i Stockholm, live musik på Öland och sköna kajakturer i Karlskrona skärgård visar att Sverige är underbart, i alla fall på sommaren!

Vi har också haft bästa “sandbox-karantänen” i Phuket. En sådan skillnad från förra året då vi var inlåsta under 15 dagar. Nu bodde vi på två olika hotell, njöt av bad, sol, restaurangbesök, träning och lite shopping. Kanske det finns lite hopp om att våra familjer och vänner kan komma till Thailand under julen.

I SWEA har vi en kul månad att se fram emot. Programgruppen erbjuder en härlig mix av aktiviteter och Zoom-möten. Jag ser verkligen fram emot att få träffa er alla “på riktigt” men det ska också bli spännande att få träffa kokboksförfattaren och dietisten Amy von Sydow-Green den 4 oktober och författaren Birgitta Bergin den 28 oktober. Glöm inte att anmäla er!!

SWEA International har satt igång med poddarna igen och nu finns intervjun med Agneta Melin ute. Agneta har bott utomlands under 18 år och varit engagerad i SWEA på många olika platser runt om i världen, nu senast i Sverige. Maken och hon har även gjort en downsizing eller döstädning som hon också berättar om.

Även webbinarierna fortsätter med en mängd olika intressanta människor. Gå in på www.sweaarkiv.org och titta på vad som erbjuds . Glöm inte att du kan lyssna på dem i efterhand men då behöver du använda lösenordet, tillsammans.

Tyvärr är det flera av våra styrelseledamöter som lämnar Thailand under nästa år. Vi behöver därför din hjälp! Är du sugen på att vara med och arbeta med SWEA Bangkok? Vi är ett bra gäng som diskuterar och tar beslut om hur vi ska driva SWEA Bangkok framåt. Vi lär oss av varandra och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Om du är intresserad eller vill veta mer, hör av dig till mig (eva.steinbach61(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com eller per telefon 0820897654).

Glöm inte heller att boka in och anmäla dig till SWEA ASOC´s regionmöte den 24 oktober, Kl 15.00 Bangkok-tid. Även i år måste vi köra detta på Zoom. Inbjudan har skickats ut separat till alla våra medlemmar.

Vi ses!

Varma hälsningar
Eva
Ordförande SWEA Bangkok

,