swea bangkok

Hej alla Sweor!

Hej alla Sweor!

Vart har mars tagit vägen?  Tiden går ju vansinnigt snabbt och det inser man när man fyller år. Micke och jag fyllde 60 i mitten av mars. Helt galet, när man känner sig som 40! Men sedan går man förbi spegeln och ser alla rynkor, då inser man att det är nog 60 i alla fall. Men det är väl bara ett nummer……..eller?

SWEA International lanserade i mars en ny intressegrupp, SWEA skriver. De har en egen Facebook sida som man kan anmäla sig till. Syftet med gruppen är att erbjuda olika aktiviteter typ creative writing kurser på olika nivåer. Det kommer också att bli föreläsningar av författare (både SWEA´s egna och utomstående), förlagspersoner, översättare och bokinläsare. Jag tycker det låter som en spännande grupp!

SWEA Professional har nu en egen hemsida( inom SWEA). Gå in på                                      www.professional.sweaarkiv.org och där kan du bl a läsa om Petra Socolovsky som bytte karriär mitt under pandemin.

Gå in och lyssna på alla spännande webbinarier! Du kan alltid lyssna på dem i efterhand, men då behöver du ett lösenord. Lösenordet är: tillsammans

I april kommer det bl a att bli

8/4 Svensk polis i fredens tjänst — med Mona Nordberg som har arbetat som polis i nästan 40 år. Under drygt 10 år har hon bott utomlands och arbetat internationellt som representant för svensk polis i organisationer som FN, EU och OSCE (Organisationen för Säkerhet och Samarbete i Europa).

13/4 Bokklubb med Lena Andersson och hennes senaste bok ¨Utan personligt ansvar.¨

14/4 Självvårdsmassage med Nunu Roney  en 30-minuters online vårdklass med självmassage-tekniker, akupressur-punkter och sträckningar.

22/4 SWEA Art  vill i det här webbinariet inspirera alla att måla akvarell igen.

Jag var med i SWEA-podden i början på mars där jag berättade om mina erfarenheter att vara medföljande med tre söner och flytta runt i världen under drygt 20 år. Om du har tid och lust kan du lyssna på www.sweaarkiv.org.

Glöm inte heller att lyssna på den senaste SWEA-podden med legendaren Ettan Bratt som har arbetat med PR och journalistik och dessutom startade SWEA Sverige 1981.

Songkran närmar sig med stormsteg och jag ser fram emot några sköna dagars ledighet i Bangkok. Men innan dess hoppas jag vi ses på påsk lunchen som programgruppen organiserar den 1 april. Glöm inte att anmäla er!

Glad Påsk och Happy Songkran!

Varma hälsningar

Eva

Ordf. SWEA Bangkok

 

 

 

, ,