swea bangkok

Ordförande har ordet – December

Hej alla Sweor i Bangkok!

Julen närmar sig med stormsteg. Idag har jag satt upp adventsstjärnan och adventsljusstakarna. Jag älskar julen och alla förberedelser och jag vill ha lika mysigt och juligt här i Bangkok som jag skulle ha haft i Sverige. Detta blir vår sista jul i Bangkok eftersom vi lämnar Thailand i slutet av januari och flyttar till Riyadh i Saudi. Känns förstås sorgligt att lämna SWEA Bangkok, alla goda vänner, Khun Noi och Mr Ben men samtidigt känns det spännande med ett nytt äventyr i ett nytt land med en kultur som är totalt okänd för oss.

Nu ser jag fram emot SWEA´s julkväll den 8 december här hemma hos mig. I år har vi valt att lägga det på kvällen så att även våra arbetande medlemmar ska kunna komma. Det kommer att serveras glögg, julmat, vin och en massa andra godsaker så glöm inte bort att anmäla dig.

Boka in vårt årsmöte i din agenda den 19 januari och även i år har vår ambassadör Jon Åström-Gröndahl bjudit in oss till residenset vilket vi är väldigt glada för. Mer information om detta kommer senare i ett separat utskick. Om du vill lägga någon motion måste den vara oss tillhanda senast den 20 december.

Nomineringarna för ÅSK – Årets Svenska Kvinna håller på fram till 30 november och då kan även du som medlem nominera en kvinna som du tycker skulle passa. De kommer att presenteras någon gång under februari och alla medlemmar har möjlighet att rösta.

Webbinarierna fortsätter i december men SWEA-podden kommer att ha ett upphåll från nu till janauri. Men glöm inte bort att du alltid kan lyssna på dem i efterhand. Lösenordet för webbinarierna är, tillsammans.

Världsmötet kommer att bli den 28/4 -1/ 5 2022 i Fort Lauderdale i Florida och Sverige middagen kommer att äga rum den 11 augusti 2022 i Malmö! Alla är välkomna till dessa event! Jag kommer definitivt försöka åka till världsmötet i månadskiftet april/maj nästa år och då hoppas jag få träffa några av er där.

Ha en riktigt skön jul-och nyårshelg!
Vi ses förhoppningsvis den 8 december!

Varma hälsningar
Eva
Ordf. SWEA Bangkok

,